U našoj firmi obrađujemo stare hrastove i jelove grede te od njih nastojimo napraviti nove, moderne, kvalitetne, tradicionalne i funkcionalne proizvode prema željama i potrebama naših kupaca.

Proizvodi koji odražavaju Vaš ukus i stil života, a mi ih za Vas proizvodimo:

  • DRVENA VRTNA LJULJA, namijenjena za vanjsku uporabu, zaštićena sredstvima svih vremenskih prilika
  • DRVENI BARSKI VISOKI I NISKI STOL
  • DRVENE STOLICE I KLUPE
  • VELIKI DRVENI STOLOVI S KLUPAMA
  • STARA REZANA GRAĐA
  • GREDE STAROG HRASTA (“zamjenska imenica za sve što je postojano, odgovorno, stabilno i nepobjedivo”)
  • STARE JELOVE GREDE

Oblažu se najčešće podovi, zidovi, stupovi, stube i drugi elementi arhitekture…

Odluci za ugradnju drveta često pomaže činjenica da je drvo prirodni materijal, koji se ne odlikuje samo svojom trajnošću, već i lijepim izgledom. Današnje mogućnosti površinske obrade drveta su vrlo raznolike od tradicionalnih do suvremenih strojnih.

Naši proizvodi odabrani su za uređenje i rješenja po Vašem izboru, a ostavljaju neizbrisiv dojam svoje estetike na Vaš ambijent.

Naši proizvodi od starog drveta su sofisticirani otpadi, posebno dizajnirani s osjećajem kvalitete i jedinstvenih materijala. Svaki proizvod je jedinstven i dajemo svakom proizvodu svoj karakter. Svaki god ima svoju dugu i posebnu povijest bilo da je od sunca, vjetra, kiše ili je već nekoliko puta obrađen, ima ljepotu prirodnog starenja.

Novi jedinstveni proizvodi od starog drveta prema potrebama naših kupaca iz cijelog svijeta.

U proizvode je uložen trud, upornost, kreativnost i potpora mladih snaga.

Svaki predmet je rađen sa puno ljubavi, znanja, vještine i želje da se kupcu prezentira čvrstoća, dugotrajnost i naravno uporabna vrijednost.

Drvo je prirodni materijal kojeg cijenimo radi njegove trajnosti i lijepog izgleda.

Sve kuće u Veneciji, sagrađene su u kombinaciji lagane cigle sa unutrašnjim kosturom od hrastovog drveta ili borovine. Čak i u Duždevoj (od spolja kamenoj) palači, svi podovi i plafoni imaju drveni kostur. Ako ste se zapitali na koji način i poslije više od pola milenija drvo još uvijek opstaje, odgovor će vas možda iznenaditi, obzirom na njegovu briljantnu jednostavnost.

Kada se drvo posiječe i od njega oblikuje balvan zadovoljavajuće veličine, odmah se porine u slanu morsku vodu, gdje tako stoji najmanje godinu, a najviše 2 godine. Ovako “spremljeno” drvo, izvađeno iz vode i propisno osušeno, zbog soli koja je popunila sve pore, zanavijek je oslobođeno crva, veoma je teško i tvrdo, pa je više nego idealan i dugovječan građevinski materijal.

Šume su izgradile i kulturne institucije. Od hrastovih šuma Đakovačke biskupije sagrađena je đakovačka katedrala, gimazije, akademije znanosti i umjetnosti… U Francuskoj i Njemačkoj je slavonski hrast poznat od 19. stoljeća kada je korišten za proizvodnju bačvi. Spačvanski bazen i hrast lužnjak su bili inspiracija mnogima, a koliko su Hrvati emocionalno vezani uz lužnjak pokazuje i to što on svoje mjesto nalazi u himni, na kovanicama, poštanskim markicama…

Le Sildenafil est le meilleur médicament disponible pour traiter l’impuissance. Les points diabétiques, y compris un médecin ou le médecin, après avoir procédé à la consultation ou pfizer’s chris jennings malgré le risque accru de crise cardiaque après la sortie du robinet. Il aide à l’écoulement du sang vers apotheekbelgie.com le pénis pour la stimulation.

Leave Comment